Αλλαγή γλώσσας

  • English
  • Ελληνικά
  • Σελίδα Τμήματος
  • Προπτυχιακές Σπουδές
  • Διασφάλιση Ποιότητας
  • Μεταπτυχιακές Σπουδές
  • Διδακτορικές Σπουδές
  • Δια Βίου Μάθηση
  • Εργαστήρια
    • Γαλακτοκομίας
    • Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    • Μικροβιολογίας & Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
      • Γενικά
      • Έρευνα
      • Δημοσιεύσεις
      • Προγράμματα
      • Τοποθεσία
      • Προσωπικό
      • Μαθήματα
    • Ποιοτικού Ελέγχου & Υγιεινής τροφίμων
    • Χημείας & Ανάλυσης Τροφίμων
    • Γενικής Χημείας
    • Διαιτολογίας και Ποιότητας Ζωής
    • Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Ανακοινώσεις
  • Γραφείο Κινητικότητας
  • Σεμινάρια
  • Τοποθεσία
  • Πλήρωση Θέσεων Προσωπικού

Είσοδος

ΕΘΑΑΕ

Αρχική

Μαθήματα

  • Μικροβιολογία Τροφίμων
  • Αρχές Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
  • Επεξεργασία Αποβλήτων Βιομηχανιών Τροφίμων
  • Ενζυμολογία Τροφίμων και Βιομηχανικές Ζυμώσεις
  • Ποσοτική Μικροβιολογία Τροφίμων
  • Τεχνολογία Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης