Αλλαγή γλώσσας

  • English
  • Ελληνικά
  • Σελίδα Τμήματος
  • Προπτυχιακές Σπουδές
  • Διασφάλιση Ποιότητας
  • Μεταπτυχιακές Σπουδές
  • Διδακτορικές Σπουδές
  • Δια Βίου Μάθηση
  • Εργαστήρια
    • Γαλακτοκομίας
      • Γενικά
      • Έρευνα
      • Δημοσιεύσεις
      • Προγράμματα
      • Τοποθεσία
      • Μαθήματα
      • Προσωπικό
    • Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    • Μικροβιολογίας & Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
    • Ποιοτικού Ελέγχου & Υγιεινής τροφίμων
    • Χημείας & Ανάλυσης Τροφίμων
    • Γενικής Χημείας
    • Διαιτολογίας και Ποιότητας Ζωής
    • Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Ανακοινώσεις
  • Γραφείο Κινητικότητας
  • Σεμινάρια
  • Τοποθεσία
  • Πλήρωση Θέσεων Προσωπικού

Είσοδος

ΕΘΑΑΕ

Αρχική

Μαθήματα

  • Βιοχημεία
  • Βιοχημεία Τροφίμων
  • Γαλακτοκομία
  • Εισαγωγή στην Επιστήμη Τροφίμων και στη Διατροφή του Ανθρώπου
  • Μικροβιολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
  • Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων ΙΙ
  • Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων Ι
  • Τεχνολογία Γάλακτος Ι
  • Τεχνολογία Γάλακτος ΙΙ - Τυροκομία
  • Τεχνολογία Γάλακτος και Κρέατος (διδάσκεται στους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γ.Π.Α.)