Μαθήματα
- Βιοχημεία
- Βιοχημεία Τροφίμων
- Γαλακτοκομία
- Εισαγωγή στην Επιστήμη Τροφίμων και στη Διατροφή του Ανθρώπου
- Μικροβιολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
- Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων ΙΙ
- Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων Ι
- Τεχνολογία Γάλακτος Ι
- Τεχνολογία Γάλακτος ΙΙ - Τυροκομία
- Τεχνολογία Γάλακτος και Κρέατος (διδάσκεται στους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γ.Π.Α.)